Reactie plaatsen

Reacties

Tineke en Cees
4 maanden geleden

Wat hebben wij een leuke middag gehad in “ons” gele eendje!! Dankzij de meegekregen route op plekjes geweest die we helemaal niet kenden… Veel opgestoken duimen en glimlachen onderweg, iedereen vindt het prachtig zo’n nostalgisch autootje. Met dank aan de hartelijke verhuurster!

Suzanne
5 maanden geleden

Wat een belevenis!!!
Met ons hele gezin(17) 2 blauwe, een rode, een gele en een groene eend gehuurd.
Het was een fantastische dag. Prachtig weer en wat een bekijks hadden we. Hele leuke puzzeltocht gereden. Lekker zitten picknicken op de oprijlaan van Slot Moermond waar de kleintjes het kabouterbos nog even in konden. Het is een aanrader voor een succesvolle dag.
We hebben genoten!!!

Rachel
5 maanden geleden

We konden laat minute nog een dag boeken en zijn super tevreden! Hele leuke dag gehad met een puzzeltocht erbij! Het bekijks van de mensen met de opvallend gele eend door de dorpjes. Schakelen moet je gewoon niet over nadenken en dan rij je zo lekker weg.

Gerda Gabriël
6 maanden geleden

Super leuke middag gehad in de rode genoemde familie eend, 2CV of in de volksmond een eend. Mooie route meegekregen en volop genoten van deze nostalgische auto. Even 54 jaar terug in de tijd, mijn aller eerste auto, een eend. Onvergetelijke ervaring.

Sara Eijkenboom
6 maanden geleden

Super leuke middag met de rode familie eend!!

Kenna
6 maanden geleden

Op 30 augustus heb ik samen met 4 autogekke vrienden een heerlijke dag gehad, cruisend door Zeeland. Het grootste deel van de dag volgde we de route die Eendjes Verhuur Stellendam ons had gegeven. We hebben zo door prachtige straatjes en langs mooie uitzichten gereden. Het contact met de verhuurder was ook super fijn en heel vriendelijk! Een absolute aanrader. Heel erg bedankt voor een hele mooie dag!

Ad
6 maanden geleden

Afgelopen vrijdagavond met mijn 2CV een prachtige rit meegereden over het mooie Schouwen!
Door deelname aan deze rit werd door Eendjesverhuur Stellendam een flink bedrag ingezameld t.b.v. Stichting De Hinkelaar (een geweldige organisatie welke met vrijwilligers het voor mensen met een lichamelijke beperking mogelijk maakt van bijzondere vakanties te genieten).
Ook zijn er tijdens de rit, waar, onder luid getoeter, 15 eenden aan meededen, professionele foto's geschoten (zie Facebook).
Bedankt Hanneke, Anne, Gerrit en fotografe voor de onvergetelijke avond!
Graag tot volgend jaar!
Groeten,
Ad.

Jan en Jacoline van Hoven
6 maanden geleden

Wat een geweldig leuke avond hebben wij gister gehad tijdens de EENDJESTOUR ten bate van stichting de Hinkelaar, mooi om te zien dat deze stichting zich zo inzet voor mensen met een beperking! Hele ervaring om in zo'n ontzettend leuk eendje te mogen rijden... kids praten er al de hele dag over na! Was prachtige avond met heel veel leuke en gezellige mensen. Ontzettend bedankt Johanneke en Gerrit! Heel mooi om te zien dat jullie je bedrijf ook inzetten voor het goede doel!

Liefs Jan en Jacoline, Jaira en Thirza!!

Hans en Wilma Kastelein
6 maanden geleden

Nog aan het nagenieten van het meerijden in de EENDJESTOUR die georganiseerd werd om geld op te halen voor stichting De Hinkelaar. Mooi om te horen wat er voor mensen met een beperking mogelijk gemaakt kan worden. Alles kan!!

Maar wat was het een belevenis om in Sjakie op pad te mogen.
Met zwager en (schoon)zus. Een prachtige route werd er gereden. Met even een korte stop op de Brouwersdam voor een fotomoment. En of dat mooi was met de ondergaande zon alle eendjes naast elkaar. Terug in Stellendam werd de avond afgesloten met een prachtige opbrengst voor stichting De Hinkelaar.

Eendjes verhuur Stellendam enorm bedankt voor jullie gastvrijheid en jullie groene eendje.
Jullie hebben heel veel mensen een hele mooie avond bezorgd!

Groetjes Hans en Wilma, Wim en Sanneke

Annemieke
6 maanden geleden

Mijn zoon trakteerde op een middag samen rijden in een eendje! Het was een prachtige ervaring in een lavendel blauwe eend. We hadden zelf een route bedacht. Heerlijk, lekker doorgewaaid met open dak! Prachtige landschappen gezien en de Grevelingen, de Oosterschelde en de Noordzee. Onderweg werd er naar ons gezwaaid! Leuk zo'n ouderwets autootje!

Ali Vos
7 maanden geleden

O wat hebben we genoten. Ik stapte in en werd direct
jong... als cadeau voor mijn zeventigste verjaardag. Het was al 51 jaar geleden dat ik in een eend had gereden, maar het voelde geweldig. De mooie luchten en de wijdse uitzichten en de leuke route maakten dit tot een belevenis..... Fijne mensen van de verhuur....

Simone
8 maanden geleden

Samen met m’n 84 jarige ouders en 2 zoons van 21 en 23 een blauw en crème eendje gehuurd. Voor m’n ouders even terug naar mooie tijden en voor m’n zoons een blik van eenvoud tov de huidige technische auto’s. De puzzel is niet echt opgelost maar die zorgde er wel voor dat we een leuke route door Zeeland hadden. Kortom hebben we een geweldige middag gehad vol mooie herinneringen en leuke verhalen. Met dank aan de mooie eendjes en de geweldige service van Eendjesverhuur.

Fam Brauns
8 maanden geleden

Het was een geweldige ervaring!
Heel anders rijden hoor
Veel gelachen met elkaar
Mooie route!

Jan, José en beide moeders
8 maanden geleden

Sinds onze beide moeders weduwe zijn, organiseren we een dagje uit op Vaderdag. Omdat de moeders inmiddels 89 en 94 jaar oud zijn en dus niet meer zo mobiel, hebben we dit jaar gekozen voor een puzzeltocht in een eendje. Hoewel er van puzzelen niet veel terecht gekomen is, was het toch een groot succes. De dames zaten heerlijk achterin met een grote zonnehoed te genieten van de polderdijkjes, de slootjes, de weggetjes en vooral van de verhalen van vroeger. We hebben onderweg leuke plaatsjes bezocht, lekker geluncht en heerlijk aan de haven van Middelharnis gezeten. In en uit de eens stappen was goed te doen voor de dames en zelfs de rollator paste achterin de eend. En er was nog plaats voor ons kleine hondje. Het was weer een dag vol mooie herinneringen

Ellen en Wim saris
9 maanden geleden

Na 37 jaar weer in een eendje gereden , wat een prachtige ervaring. Het voelde direct vertrouwd. We hadden de lavendelblauw gekozen met een meer dan overheerlijke picknick 🧺. Goed gevuld met 2 heerlijke verse harde broodjes, dik beleg, een overheerlijke muffin, en de door mij zo aanbeden bolus;) water, jus, fruit en bog overheerlijke noten! Het was fantastisch! Ook de route die we mee hadden klopte precies! Zulke mooie plekjes gezien. Dankjewel!!!

fam. P. Goedhart
9 maanden geleden

Voor ons 40 jarig huwelijk hebben we van onze kinderen een cadeau kaart gekregen voor een dagdeel met een eendje rijden. Het bracht ons terug naar het begin van ons trouwen toen we zelf nog eend reden.
Het was een super dag en de bij geleverde picknick was heerlijk.
We hebben genoten.

Marjan
9 maanden geleden

Afgelopen vrijdagavond 2 eendjes gehuurd voor een Vriendinnen-uitje. Wat ontzettend leuk was dit. Echt een aanrader voor iedereen.

Mike en Heleen
9 maanden geleden

Een reis terug in de tijd. Met 40 kilometer per uur tussen de akkers van Goeree tuffen met franse chansons op de box. Het was heel leuk om met het eendje te toeren.

Anne, Jacqueline en Henry van der Tuyn
10 maanden geleden

18/04/'23
Een geweldig dag gehad met hier en daar ook zon.
Eerst hebben we de ochtendrit gemaakt door zeeland richting burgh Haamstede. Aan het einde van deze rit genoten van een Hightea bij de "Mekkerstee" in Ouddorp. Vervolgens de toer langs de bollenvelden gemaakt. We hebben veel plezier gehad en genoten van de omgeving. De eend was geweldig. Wil je op een nostalgische manier een leuke dag hebben dan is dit zeker aan te raden.

Piet van der Linde
11 maanden geleden

Vandaag met onze kids een fantastische tour gemaakt over de kop van Goeree-Overflakkee en Schouwen Duiveland. Dit aan de hand van een puzzeltocht, vele mooie plaatsen bezocht en over mooie weggetjes getoerd. Complimenten aan de organisatie 👍👍, auto’s in prima staat en een hele leuke puzzelrit.

Wilmi van kwilmiempen
een jaar geleden

Vandaag maakten we met onze familie een geweldig leuke tour over de kop van Goeree Overflakkee en een stuk Schouwen Duiveland met de drie eendjes. We hebben genoten van de leuke puzzeltocht langs allerlei bekende en onbekende plekjes. Wat een nostalgie, deze auto's, dat is weer eens heel anders autorijden dan we gewend zijn! Super geregeld door eendjesverhuur Stellendam, aanrader!

E prinsen
een jaar geleden

Goedendag,
Ik heb een vraag zou graag eens huren kan je met 5 pers erin?

Mvg Erika Prinsen

Eendjes Verhuur
een jaar geleden

Erika Prinsen, graag contact opnemen d.m.v. het contactformulier of telefonisch: 06-57310221.

Nireas Zorggroep
een jaar geleden

We hadden vrijdag als bedrijfsuitje een aantal eendjes gehuurd voor de puzzeltocht via Schouwen Duiveland. We waren gestart met de door de eendjesverhuur keurig verzorgde heerlijke lunch die we zeer kunnen aanbevelen.
Op naar de eendjes en met een franse alpinopet op hebben we met veel lol en fanatisme de middag doorgebracht, rondscheurend over kleine weggetjes en langs de mooiste plekken van het eiland.
Zeer geslaagd!!!
Het team van eendjesverhuur was aardig en zeer behulpzaam. De eendjes waren keurig op orde en fijn om te besturen.
Bedankt eendjesverhuur! Het was top.

Vriendelijke groeten van het Nireas Zorgteam
Www.nireasgroep.nl

Mirelza Tengnagel
een jaar geleden

Wij hebben zaterdag middag een Eendje gehuurd!
We hadden zelf een leuke route uitgestippeld en 3 stops gedaan om iets te eten en te drinken. Het was super leuk het is echt een aanrader om dit te doen als verassing voor een vriendin.
Ook de eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.
De auto's zijn netjes en schoon
Super bedankt voor alles Mirelza Karin & Kris

Stichting de Hinkelaar
een jaar geleden

Stichting de Hinkelaar heeft een fantastische middag gehad in het prachtige Zeeland. Deelnemers van de Hinkelaar hebben een lichamelijke beperking en/of chronische ziekte. Het was een uitdaging om iedereen comfortabel in de eendjes te krijgen... en er weer uit. Dankzij de geweldige medewerking van de eigenaren van Eendjes Verhuur Stellendam, en hun dochter, is dit gelukt. De beleving, de eenvoud en de vering van de 2cv’s deden de rest. Het is weer bewezen dat ‘kan niet’ niet bestaat!

Hartelijke groeten,
Stichting de Hinkelaar
www.hinkelaar.nl

Paul, Denise, Eefke en Fien.
een jaar geleden

Een super leuke ervaring! Genoten van het prachtige weer en het open dak. De heerlijke zeelucht en wind door je haar. Het nostalgische “spinnen” van het 2cv motortje en de prachtige omgeving maken het onvergetelijk. De puzzeltocht is een aanrader en brengt je op plekjes waar je normaal voorbij aan zou rijden . De vriendelijke en behulpzame eigenaars zijn fantastisch! Wij gaan deze ervaring zeker nog een keer doen.

*tip; Breng zeker een bezoek aan de vogelspot plaats (het ei) de bouw en omgeving zijn fantastisch.

Thérèse van Geffen
een jaar geleden

Wat hebben we een leuke middag gehad Rondgetoerd over Flakkee in een gele eend😃. Kadootje voor onze (schoon) ouders, die ontzettend verrast waren toen we ze kwamen ophalen in een heuse eend. Zonnetje scheen, dus konden heerlijk met het dakje open rijden. We zijn over kleine wegen naar Ouddorp gereden. Wat een prachtig eiland is het toch. Mooi uitzicht vanuit een goed onderhouden glimmend eendje. Absoluut voor herhaling vatbaar

Suzanne
2 jaar geleden

Erg genoten van het rijden in een prachtige Eend over het mooie Goeree, we hebben mooie herinneringen eraan, dank jullie wel.

Leann
2 jaar geleden

Tijdens onze vakantie op Flakkee kwamen we eendjesverhuur tegen. Rond de middag gebeld of er nog een eendje vrij was. Een uur later werden we al welkom geheten en kregen goede uitleg over de eend. Heerlijk rondgereden en de stad Brielle bekeken. Leuke middag gehad met ons gezin (vader, moeder en 3 kinderen) Auto is niet ruim voor 3 kinderen achterin maar voor 1 middag prima te doen. Eendjes zien er netjes en schoon uit. Echt een aanrader voor een vakantie uitje.
Bij terugkomst konden we tanken bij de buurman. Verbruik was ruim 6 liter bij tocht van 65 km.

Fam. Kortlever
2 jaar geleden

Een geweldig leuke ervaring, toeren met een blauwe eend. De route Zeeland gereden en op veel mooie, voor ons nog onbekende, plekjes geweest. Ook onze hond op de achterbank had het geweldig naar het zin. Aardige verhuurders, kortom; een echte aanrader!

Dirk - Johan
2 jaar geleden

Voor de 60 verjaardag en het pensioen hebben we met de vrienden een dagje met de eendjes georganiseerd.
Iedereen was vol lof over de organisatie en de unieke ervaring en heel toffe eigenaars.
Een aanrader om dit te doen en we komen zeker terug.
Vele groetjes Johan en Dirk

Margriet Berrevoets
2 jaar geleden

Voor de verjaardag van mijn man als verrassing een groene eend gehuurd. Dit was 38 jaar geleden zijn eerste auto! Even terug naar vroeger. Genoten van een mooie tocht over Voorne Putten. De moeite waard en zelfs nog even in de zon op een bankje gezeten.

Joke van der Meyden-van Seventer
2 jaar geleden

Ter gelegenheid van de 80ste verjaardag van mijn echtgenoot hebben de kinderen hem onder meer en rit in een 2CV cadeau gedaan. Wat was het geweldig en nostalgisch om in een Citroën 2CV (55 jaar geleden onze eerste Citroën) over Goeree en Overflakkee te rijden. Onderweg kregen we daarbij bijzonder leuke reacties van passerende automobilisten.
Een groot compliment ook voor vader en dochter eigenaren van Eendjes Verhuur Stellendam voor hun klantvriendelijkheid. Enorm bedankt!
Het was voor ons een heel bijzondere dag, een dag om nooit te vergeten.

Zita Hommen
2 jaar geleden

Wat hebben wij een ontzettend leuke middag gehad in onze rode eend! De eend zag er prachtig uit, glimmend en schoon. We waren echt een bezienswaardigheid op de weg! Ook een super leuke foto puzzeltocht door een mooie verrassende omgeving. Echt een aanrader! P.S. Ook nog eens super geholpen toen ik wat in onze eend verloren bleek te zijn!

Wendy
2 jaar geleden

Afgelopen zaterdag ben ik verrast voor m’n verjaardag door m’n vriendinnen met een leuke puzzeltocht in de rode eend van eendjesverhuurstellendam! Ik had geen idee wat ze geregeld hadden maar ik vond het leuk, gezellig met z’n vieren in de rode eend touren door Zeeland. De auto was mooi schoon en we kregen goede uitleg van te voren. s’Avonds nog gegeten bij Zoet en Zout. Het was een geweldige dag met z’n vieren….leuke foto’s ook gemaakt onderweg, bij Slot Moermond, zo mooi met alle herfstkleuren en de knalrode eend !

Lennard
2 jaar geleden

Een geweldige middag gehad met ons team tijdens ons teamuitje. Nette auto's, leuke route en alles perfect geregeld. Echt top gedaan.

Kees en Hennie
2 jaar geleden

Geweldig leuke middag met de kinderen en kleinkinderen. 5 Eendjes gehuurd. Allemaal genoten. Keurig schone auto's. Goede uitleg en prima service.!

H. Rijneveld
2 jaar geleden

Dit jaar in de herkansing. Vorig jaar door omstandigheden de rit niet af kunnen maken maar gelijk een waardebon gekregen. Dit jaar geweldig mooie rit gemaakt in een eendje. Helemaal terug in de tijd. Dank jullie wel voor jullie service en warme belangstelling.

Koos en Ria Roijers
2 jaar geleden

Wegens corona onze 50 jarige bruiloft anders gevierd, terug in de tijd gegaan,4 eendjes gehuurd, wat een leuke ervaring en een superleuke dag door ook het weer wat meezat maar ook door de mooie route die wij er bij gekocht hadden. Goede uitleg van jojanneke. Kortom, een dag om nooit te vergeten

familie Matze
2 jaar geleden

Ter gelegenheid van ons 25 jarig huwelijk hadden wij met ons gezin 3 eendjes gehuurd voor een heel weekend. Heerlijk knus en kneuterig getourd. Wat een plezier en vrolijkheid :). En wat waren we blij met Johanneke haar goede ideeën voor een fijne bed & breakfast in Ouddorp en een enthousiaste fotografe voor de fotoshoot met eendjes en de picknick (die croissants met room en aardbeien, zó lekker)! Eend rijden geeft een lach op ieders gezicht, jong en oud!

jl-fotografie.com
2 jaar geleden

Wat een mooi compliment lees ik hier! Dankjewel Familie Matze!
Groetjes, Jessica ( Fotografe jl-fotografie.com )

AdB
3 jaar geleden

Afgelopen vrijdag een eendje gehuurd als 4 zussen en wat een topdag was het!!!
Rijden met open dak over kleine weggetjes in het heerlijke Zeeland .
De picknick mand is een aanrader! Was gevuld met heerlijke dingen van Hartje Holland.

Supergoede service met de uitleg vooraf en het voltanken achteraf.
We hebben genoten met zn vieren !

Jaap en Corry van der Welle
3 jaar geleden

Wat hebben wij genoten woensdag 9 juni ! Een verrassing voor mijn man zijn verjaardag.
Een zonovergoten dag . Met open dak rijden waardoor wij konden genieten van zon en natuur.
De route die wij meekregen bracht ons op prachtige plekjes.
Onderweg gesmuld van de rijkgevulde picknick mand. Complimenten daarvoor!
En wat een reacties onderweg te horen gekregen bij het zien van deze prachtige Eend!
Bedankt en veel succes met de verhuur.

Wendy Tuns-Sala
3 jaar geleden

Afgelopen vrijdag huurden wij twee eendjes. We verrasten onze ouders om een dag met het gezin er op uit te gaan. Geheel corona proof konden we toch zo samen zijn. Hoewel we super goede uitleg van Gerrit kregen, waren die eerste kilometers toch nog even spannend. Want schakelen werkt toch een beetje anders... Maar dat was al snel onder de knie. Genoten van de route, onderweg picknicken, kap open en de zon op ons hoofd. We hebben een enorm leuke dag gehad. Dank je wel Johanneke en Gerrit!

Renske en Nikki Thijssen
3 jaar geleden

Voor onze bruiloft hebben we een eend gehuurd. Deze was volledig versierd met tule strikken en een mand. De service en communicatie was top, de auto reed geweldig. Het was een superleuke ervaring, dank jullie wel!

Nique
3 jaar geleden

Wat een superleuk uitje hebben we gehad. Lekker toeren door de dorpjes en de landerijen. Prachtig. Ondertussen hard werken om de foto speurtocht goed af te ronden en de heeeeerlijke dingen uit de picknickmand op te eten!!

Jan en Janny Bezuijen
3 jaar geleden

Wat hebben we vandaag een prachtige dag gehad, met een eendje de hort op wat een belevenis, of we 45 jaar terug in de tijd waren met de picknick mand achterin de auto zo leuk, een echte aanrader.

Bianca
3 jaar geleden

Vandaag voor de tweede keer een eendje gehuurd bij eendjes verhuur Stellendam. Opnieuw een heel fijne ontvangst, nog even een check hoe alles ook alweer werkt en gaan! Het was een prachtige dag met veel zon dus heerlijk met het dak open kunnen touren. Een mooie route gereden door Zeeland, picknick aan zee, ijsje in Haamstede. We hebben een fantastische middag gehad!

Pieterke Kolff
3 jaar geleden

Heerlijke dag gehad met de familie eend van eendjesverhuur stellendam. Gezellig met de (schoon)zussen een dagje uit incl puzzeltocht. Veel geslachten en veel waarderende blikken onderweg gehad. Aanrader voor een leuke dag uit!

Yvonne Leeuwenburg
3 jaar geleden

Vandaag een heerlijke middag gehad met de 2CV. Heerlijk rondgeredsn door leuke dorpjes. Genoten van het mooie weer. En weer even het gevoel van 45 jaar geleden mogen ervaren. Alles was goed geregeld.

Paulina
4 jaar geleden

We hebben afgelopen maandag een tocht gemaakt met het groene eendje; Sjakie. Wat hebben we er allemaal ontzettend van genoten. We reden een prachtige route door Zeeland. Ook onze kinderen hebben een geweldige middag gehad. Hartelijk bedankt voor deze fijne middag! Groeten, Familie Breen.