Bedrijfsuitje Goeree-Overflakkee - Huur een eendje!

Op zoek naar een leuke en originele dag met je collega’s? Dit kan met Eendjes Verhuur Stellendam. Huur een eendje en rijd langs vele bijzondere bezienswaardigheden, leuke eettentjes en meer in Goeree-Overflakkee. Wil je meer weten over hoe leuk een bedrijfsuitje in Goeree-Overflakkee kan zijn? Lees dan verder.

Waarom kiezen voor een bedrijfsuitje in Goeree-Overflakkee

Het kan best lastig zijn om een leuke dag te organiseren voor collega’s. Maar Eendjes Verhuur Stellendam kan daarbij helpen. Met het bedrijfsuitje in Goeree-Overflakkee bezoek je niet één leuke plek, maar meerdere. Saai kan het dus niet worden!

Daarnaast zorgen de eendjes voor een hoop plezier. Stop bij een van de vele restaurants of zoek een rustig plekje aan het strand en gebruik de picknickmand voor een lunchbreak. Er zijn genoeg leuke activiteiten te ondernemen en bezienswaardigheden te ontdekken. We zullen je wat tips geven over alle mogelijkheden.

Geitenboerderij de Mekkerstee

Bij Geitenboerderij de Mekkerstee in Ouddorp komt het kind in je weer naar boven. Het is een leuk uitje waarbij je kan zien hoe geiten gemolken worden en hoe kaas wordt gemaakt. Naast geiten zijn er allerlei andere dieren te zien waaronder pony’s, varkens en kippen. Ook is er een winkel met verse producten en kan je wat eten in het restaurant. In het voorjaar kan je je eigen boeket samenstellen in de pluktuin, leuk als souvenir! Daarnaast kunt u ook kiezen voor een arrangement in combinatie met het huren van een Eendje. Toegang en parkeren is hier gratis.

 

Geniet van de natuur

Wil je graag de natuur in en wil je iets bijzonders zien? Neem je eendje dan vooral mee naar Vogelobservatorium Tij in Stellendam. Dit observatorium heeft de vorm van een ei van de grote stern. Je hebt hier een 360 graden uitzicht over een kolonie van die sterns maar ook over het weidse Haringvliet en de Haringvlietsluizen. Daarnaast is het ei wel 8 meter hoog en 11 meter lang. Erg indrukwekkend dus! Toegang is gratis.

 

Duik de geschiedenis in

Wil je je collega’s een stukje geschiedenis meegeven? Rijd dan met je Eend naar de bunkerroute in Ouddorp. Hier ligt een bunkercomplex dat is aangelegd door de Duitsers als verdediging tegen een een invasie vanuit zee. Toen de oorlog voorbij was verdwenen de meeste bunkers onder het zand. Later is het complex uitgegraven met als resultaat een looproute van ongeveer een kilometer lang langs de verschillende bunkers. Een bedrijfsuitje in Goeree-Overflakkee kan erg fascinerend zijn!

 

Uitwaaien op het strand

Goeree-Overflakkee heeft een hoop prachtige stranden. Neem je Eendje mee naar strand Flaauwe Werk in Ouddorp als je graag watersportliefhebbers in actie ziet en zeehondjes wil spotten. Bezoek je liever een rustig natuur strand, ga dan eens langs strand Waterleiding. Dit strand ligt vlakbij natuurgebied de Kwade Hoek. Het is een een geliefd strand voor de mens, maar ook vogels kan je hier zien genieten.

 

Hoe werkt het huren van een eendje in Goeree-Overflakkee?

De Eendjes kunnen worden opgehaald in Stellendam tussen 9.00 - 09.30 uur en terug gebracht worden tussen 17.00 - 17.30 uur. Maar er kan ook gekozen worden voor een dagdeel, dit is ongeveer 4 uur in de ochtend of in de middag. In overleg kan er afgeweken worden van de huidige tijden. Een Eendje kost voor een dag €139,- en voor een dagdeel €90,-. Hiernaast geldt er een borg van €150,-.

 

Plan je bedrijfsuitje in Goeree-Overflakkee

Zie je een bedrijfsuitje in Goeree-Overflakkee wel zitten? Dat kunnen we ons voorstellen. Reserveer je eendje(s) direct en maak je klaar voor een leuke dag. We nemen zo snel mogelijk contact met je op na de reservering. Wil je meer weten over de eendjes? Neem contact op, we beantwoorden je vragen graag.