Bedrijfsuitje op het strand! Tour rond met een eendje

 

Wil je graag een leuke dag doorbrengen met je collega’s? Eendjes Verhuur Stellendam helpt jou en je collega’s graag aan een onvergetelijke dag op het strand. Wil je meer weten over tips voor de mooiste stranden in Goeree-Overflakkee of Voorne-Putten, de gezelligste beachclubs en leuke strandactiviteiten? Lees dan verder.

 

Waarom kiezen voor een bedrijfsuitje op het strand?

Bedrijfsuitjes zijn er natuurlijk voor om je collega’s even af te kunnen leiden van alle werkzaamheden. En hoe kan je dit beter doen door even een middag te touren in een van onze eendjes en door verschillende prachtige stranden te bezoeken?

Het strand is altijd een goed idee. Het geeft je personeel een kans om even te stappen uit de dagelijkse sleur. En je maakt het gezellig, informeel en inspirerend! We geven je wat tips om je eendjes tour tot een onvergetelijke dag te maken.

 

Stranden op Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee staat bekend om haar prachtige stranden. Wist u trouwens dat het strand van Ouddorp is uitgeroepen tot het schoonste strand van Nederland?! Daarnaast zijn er een hele hoop leuke activiteiten te beleven op de stranden van Goeree.

 

Ouddorp strand

Naast het schoonste strand van Nederland, kun je op dit strand ook een hoop leuke activiteiten beleven. Het Noordzeestrand van Ouddorp is ruim zeventien kilometer lang. De mogelijkheid voor een lange rustige wandeling is er. Maar hebben jullie zin in wat meer actie en avontuur, dan is er genoeg gelegenheid voor watersportactiviteit. Willen jullie een hapje eten aan het strand? Bezoek Beachclub ‘T Gorsje dan eens!


Brouwersdam

Ook de Brouwersdam is een erg gezellige plek om even uit te waaien. Rijd langs en spot de vele windsurfers. Ook hier moet je zijn als watersportliefhebber. Daarnaast kan je ook een bezoekje brengen aan surfshop Natural High of strandclub Zee. De Brouwersdam staat vol met vele gezellige restaurants. Keuze genoeg dus!


Stranden op Voorne putten

Voorne-Putten heeft ook een hoop stranden waar je langs kan rijden met je eendje. Ben je benieuwd naar wat deze stranden te bieden hebben? Lees dan verder.


Quackstrand

Het Quackstrand is een uniek strand. Er kan hier gekozen worden tussen een duik in zout en zoet water. Het water is vrij rustig waardoor je vaak beginnende kanoërs, zeilers en suppers tegenkomt. Daarnaast is dit strand recentelijk gerenoveerd met een groter strand, een boulevard en een nieuwe steiger. Wil je hier een hapje eten? Dan kan dat bij restaurant Boelies, uitkijkend over het Haringvliet. Vergeet dus niet langs te rijden met je eendje!

 

Maasvlaktestrand

Het Maasvlaktestrand mag je niet missen als je graag rijdt langs een mooie zandweg. De weg naar dit strand geeft je een echt vakantiegevoel. Het Maasvlaktestrand staat vooral bekend om zijn wind-, golf surfers en kiters. Een leuk gezicht! Daarnaast vind je hier het kunstwerk De Zandwacht terug. Deze markeert het einde van de bouw aan de Tweede Maasvlakte en is erg leuk om te zien. Maar vergeet je jas of vest niet! Het kan hier erg hard waaien.

 

Oostvoornse Meer

Het Oostvoornse meer ligt in een baai, dit maakt het strand erg geliefd bij kitesurfers. Het is een prachtig natuurstrand. Spot hier verschillende trekvogels en als je geluk hebt kan je wat zonnende zeehondjes bewonderen. Daarnaast is het een rustig strand waar je fijne wandelingen kan maken in de duinen en langs de kustlijn of je kan hier gebruik maken van de picknickmand die je krijgt bij je eendje om even van de natuur te genieten.

 

Zin in een bedrijfsuitje op het strand?

Ben je benieuwd geworden naar deze prachtige stranden? Dat kunnen we ons voorstellen. Reserveer direct je eendje en beleef een heerlijk bedrijfsuitje op het strand. We nemen zo snel mogelijk contact met je op na de reservering. Heb je vragen? Neem contact op, we beantwoorden je vragen graag.