Leuke activiteiten op Voorne Putten bezoeken | Eendjesverhuur Stellendam

Heb je zin in een plezierige dag met je vrienden, kennissen of gezin? Dat kan met Eendjesverhuur Stellendam. Er zijn vele leuke activiteiten op Voorne-Putten die je kan bezoeken. Het enige wat je hoeft te doen is een Eendje huren en onderstaande tips opvolgen. Wil je meer weten over alle leuke plekken om te bezoeken? Lees dan verder.

Wat is er allemaal te doen: activiteiten op Voorne-Putten

Er zijn een hele hoop leuke activiteiten te beleven op Voorne-Putten. Van de vele mooie stranden in Rockanje tot het historische dok in Hellevoetsluis. Genoeg mooie plaatsen om even langs te rijden met je Eendje. Wij zullen de leukste bezoek plekken op een rijtje zetten.

Historyland

Zin in een avontuurlijke trip? Bezoek Historyland in Hellevoetsluis en ga tientallen miljoenen jaren terug. Waan je in de tijd van dinosauriërs of naar de ijstijd waar je levensgrote mammoetten of holenberen tegenkomt. Buiten het park klim je in een gevechtshelikopter of ga je op zoek naar fossielen. Geschiedenis komt tot leven in Historyland! Heb je zin om even te zitten en de vele voorwerpen van een afstandje te bekijken? Dat kan ook op het terras onder het genot van een bakje koffie.

Nationaal Brandweermuseum

Heb je de brandweer altijd al interessant gevonden? Dan moet je absoluut een bezoekje hebben gebracht aan het Nationaal Brandweermuseum. Hier vind je een rijke verzameling brandbestrijdingsmiddelen. Van omstreeks het jaar 1550 tot nu. Deze collectie is zeer uniek en zal nog wel eens de grootste van Europa kunnen zijn! Daarnaast zijn er vaak interessante exposities en leuke activiteiten die je kunt volgen.

Rockanje strand

Schijnt het zonnetje? Vergeet dan Rockanje Strand niet. Rockanje strand is een mooi en uniek strand aan de Noordzeekust en een waar paradijs voor zonliefhebbers. Voor de kust in zee liggen er zandbanken waardoor je tijdens het zwemmen weinig tot geen last hebt van golven. Daarnaast verdient dit strand jaren achter elkaar de Europees hoog gewaardeerde Blauwe Vlag, wat symbool staat voor een schoon en veilig strand. Krijg je zin in een hapje en drankje? Ga dan eens langs de verschillende strandtentjes zoals Havana, Beachclub 8 of Strandpaviljoen Badlust.

Droogdok Jan Blanken

Zin in een unieke belevenis voor jong en oud? Rijd dan eens lang het Droogdok Jan Blanken met je eendje (Hellevoetsluis). Hier ga je even terug in de tijd van verschillende grote zeehelden. Je krijgt de mogelijkheid om het innovatieve en ambachtelijke vakmanschap te bewonderen in het Droogdok. Daarnaast krijg je precies te weten hoe de bijzondere dokken zijn opgebouwd, krijg je info d.m.v. interactieve beeldschermen en zijn er spelletjes voor de kleintjes om hun kennis te testen. Kortom, een leuke en leerzame ervaring!

Tenellaplas

Ben je een echte natuurgenieter? Dan is de Tenellaplas zeker een bezoek waard. Je kunt hier een fijne wandeling maken en al het groen en de bijzondere dieren bewonderen. Wil je graag wat meer achtergrondinformatie over de dieren die in het gebied voorkomen of de planten die er groeien? Dan vertellen de gastvrouwen- en heren je wat er allemaal te zien valt. Wist je ook dat dit gebied behoort tot de soortenrijkste duingebieden van West-Europa. Je treft er bijna tweederde van de Nederlandse broedvogelsoorten aan en meer dan de helft van alle soorten wilde planten. Parkeer je eendje dus maar snel voor een bijzondere wandeling.

Alpaca World Brielle

Altijd al eens een schattige alpaca willen bewonderen van dichtbij? Geen probleem. Bij Alpaca World te Brielle krijg je zelfs de mogelijkheid om een wandeling te maken met de vele alpaca’s. Tijdens deze wandeling wordt er wat verteld over de geschiedenis van het pittoreske Brielle en over de alpaca’s. Vind je het toch nog een beetje eng? Dat hoeft niet. De alpaca’s zijn vriendelijke, nieuwsgierige dieren die zelden spugen, zeker wanneer er voldoende afstand van elkaar wordt gehouden. Ook is er een kans om een leuk souvenirtje mee te nemen uit de shop.

Huur een eend

Naast deze bijzondere plekken zijn er nog een hoop andere plekken om te bezoeken met je eend. Wil je meer opties bekijken? Dat kan hier.

Kan je niet wachten om een eend te huren en een heerlijke dag rond te rijden door Voorne Putten? Reserveer je eend dan direct!

Benieuwd naar leuke activiteiten op Goeree-Overflakkee? Lees hier verder.